качественные wordpress темы на русском.
туристические новости.

Klimatizacione toplotne pumpe i čileri Galletti Italija

toplotne-pumpe-vazduh-voda

Toplotne pumpe Galletti Italia vazduh-voda

Toplotne pumpe vazduh-voda su veoma efikasno rješenje klima uredjaja za grijanje i hladjenje stambenog i poslovnog prostora.

One uzimaju energiju iz spoljnog vazduha i njihova efikasnost varira u zavisnosti od spoljne temperature.

 Prednost je efikasno grijanje i hladjenje uz malu potrošnju električne energije. Snagu koju uzima iz mreže može da uveća do tri ipo puta. Kroz sistem cirkuliše voda, što je pogodno za podno grijanje i sušače peškira. Rade se po porudzbini u različitim rasponima snaga. Čiler je uredjaj koji služi samo za hladjenje. Radi se takodje u 2 varijante vazduh-voda i voda-voda, na njega se može dodati neki alternativni sistem grijanja (pelet, drva, lož ulje, struja).

 

 

toplotne-pumpe-voda-voda

Toplotne pumpe Galletti Italia voda-voda

Toplotne pumpe voda-voda su veoma efikasno klimatizaciono rješenje za grijanje i hladjenje stambenog i poslovnog prostora.

One uzimaju energiju iz vode tj.(bunara, mora ili rijeke) i njihova efikasnost varira u zavisnosti od temperature vode u primaru.

Prednost efikasno grijanje i hladjenje uz malu potrošnju električne energije. Snagu koju uzima iz mreže može da uveća do četri puta. Kroz drugu stranu izmenjivača cirkuliše takodje voda, što je pogodno za podno grijanje i sušače peškira. Rade se po porudzbini u različitim rasponima snaga. Čiler je uredjaj koji služi samo za hladjenje. Radi se takodje u 2 varijante vazduh-voda i voda-voda, na njega se može dodati neki alternativni sistem grijanja (pelet, drva, lož ulje, struja).