качественные wordpress темы на русском.
туристические новости.

Klimatizacione toplotne pumpe i čileri

toplotne-pumpe-vazduh-voda

Toplotne pumpe vazduh-voda

Toplotne pumpe vazduh-voda su veoma efikasno rješenje klima uredjaja za grijanje i hladjenje stambenog i poslovnog prostora.

One uzimaju energiju iz spoljnog vazduha i njihova efikasnost varira u zavisnosti od spoljne temperature.

 Prednost je efikasno grijanje i hladjenje uz malu potrošnju električne energije. Snagu koju uzima iz mreže može da uveća do tri ipo puta. Kroz sistem cirkuliše voda, što je pogodno za podno grijanje i sušače peškira. Rade se po porudzbini u različitim rasponima snaga. Čiler je uredjaj koji služi samo za hladjenje. Radi se takodje u 2 varijante vazduh-voda i voda-voda, na njega se može dodati neki alternativni sistem grijanja (pelet, drva, lož ulje, struja).

 

 

toplotne-pumpe-voda-voda

Toplotne pumpe voda-voda

Toplotne pumpe voda-voda su veoma efikasno klimatizaciono rješenje za grijanje i hladjenje stambenog i poslovnog prostora.

One uzimaju energiju iz vode tj.(bunara, mora ili rijeke) i njihova efikasnost varira u zavisnosti od temperature vode u primaru.

Prednost efikasno grijanje i hladjenje uz malu potrošnju električne energije. Snagu koju uzima iz mreže može da uveća do četri puta. Kroz drugu stranu izmenjivača cirkuliše takodje voda, što je pogodno za podno grijanje i sušače peškira. Rade se po porudzbini u različitim rasponima snaga. Čiler je uredjaj koji služi samo za hladjenje. Radi se takodje u 2 varijante vazduh-voda i voda-voda, na njega se može dodati neki alternativni sistem grijanja (pelet, drva, lož ulje, struja).

Bojleri za zagrijavanje sanitarne vode split i monoblok sa visokim koeficijentom efikasnosti COP 4,3.png

Bojleri za zagrijavanje sanitarne vode split i monoblok sa visokim koeficijentom efikasnosti COP 4,3

 

Chileri DC INVERTER modularni  31kw i 61kw do 16 jedinica u nizu ( režim rada -15°C - 52°C ).jpg  

Chileri DC INVERTER modularni 31kw i 61kw do 16 jedinica u nizu ( režim rada -15°C - 52°C )

Toplotne pumpe monoblok i split sa dvostepenim kompresorom DC        INVERTER         -20°C-48°C(grijanje,hladjenje i sanitarna voda).png

Toplotne pumpe monoblok i split sa dvostepenim kompresorom DC INVERTER -20°C-48°C(grijanje,hladjenje i sanitarna voda)