Ploče za podno grijanje i razdjelnici

Sistemske ploče, trake, kutije i razdjelnici

sistemska-ploca

EPS LAŠTRO

Izolacijska sistemska profilisana ploča je proizvod prilagođen svim potrebama i propisima podnog grijanja koja odgovaraju toplotnoj, protivbučnoj i protivpožarnoj zaštiti.

Ploča je sastavljena iz hidro profilisane folije debljine 0,6 mm i izolacijske profilisane ploče sa geometrijom, koja sa gornje strane omogućuje izvanredni oslonac za cevi od 12-20 mm sa vodenjem cevi na stalnom razmaku 75 mm (sa donje strane ima prigušnice). Ploču možemo upotrebljavati za podnu izradu, pošto je garantovana pripijenost cevi.Dimenzija je 1,2 x 0,6 ( 0,72 m ²). Ukupna visina ploče je 5,5cm.

diletaciona-traka-ugaona 

IZOLACIONA TRAKA ZA PODNO GRIJANJE

Ova traka odvaja pod od zidova. Ovo obezbeđuje odličnu zvučnu izolaciju i čini diletacioni spoj sa zidovima.

 

razvodni ormar-sa-bravicom

ORMARI SA BRAVICOM

Ormar za razdelnike, koristi se u sistemima centralnog grejanja, vodovoda i sanitarne vode za smeštanje potrebne opreme, razdelnika, sabirnika, pumpi, ventila, merno-regulacione opreme i dr.

Ormar se izrađuje od pocinkovanog lima plastificiranog u belu boju. Isporučuje se sa bravicom i ključem i nosačem za sabirnike i razdelnike. Standardne dimenzije ormara su: širina x visina x dubina 400 x 450 x 110 mm, 600 x 450 x 110mm, 800 x 450 x 110mm.

razdjelnici-tesa-i-prateci-ribor

RAZDJELNIK SA VENTILIMA

 Razdjelnik za podno ili radijatorsko grijanje može biti ¾”, 1”, 5/4” sa izlazima: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 krugova koji se korišćenjem spojnica mogu povezati sa bakarnim, čeličnim, alupeks ili PE-X cevima.

Razdelnici poseduju zenski kraj sa obje strane tako da se mogu kombinovati medjusobno. U opsegu dodatne isporuke spadaju: adapter, završni t-komadi, nipl za spajanje razdjenika, automatsko odzračno lonče, pip slavina ili niklovani čep. 

Kompaktni razdelnik predstavlja jednostavan sistem za pojedinačne spojeve grejnih tela.

Oni se sastoje od sklopivih livenih razdelnika, komponenata u mesinganoj izvedbi. Proizvode se kao pojedinačne komponente. Navoj na ulazu u razdelnik može biti 1" ili 5/4".Na izlazu iz razdelnika su otvori sa navojem od 1/2". Razdelnik može imati 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 krugova koji se korišćenjem mesinganih kompresionih spojnica mogu povezati sa bakarnim, čeličnim, alupeks ili PE-X cevima. Maksimalna radna temperatura 110 ° C, maksimalni radni pritisak 10 bar.